Välkommen till Skyddsbevakning – din helhetsleverantör av skalskydd!

Vi förstår vikten av ett pålitligt fysiskt skydd för att upptäcka, förhindra och stoppa stöld, sabotage och intrång. Vårt skalskydd utgörs av en skräddarsydd kombination av olika barriärer och skyddsåtgärder som säkerställer trygghet för din fastighet.

Hos oss på Skyddsbevakning får du inte bara ett fysiskt skydd runt din fastighet, utan också ett effektivt punktskydd inuti den, med en högre säkerhetszon. Om du har en butik som behöver skydd mot inbrott, kan våra gallergrindar vara ett utmärkt komplement tillsammans med jalusier. Dessutom erbjuder vi olika snygga utsmyckningar och lackfärger för att passa din butiks estetik.

Vi är inte bara säljare av skalskydd – vi hjälper också till med projektering och montage för att säkerställa att ditt skydd är optimalt och anpassat efter dina behov. Med Skyddsbevakning får du en trygg och pålitlig partner för dina säkerhetslösningar.

En säkerhetsdörr till din lägenhet är mer än bara ett inbrottsskydd och minskar ljud från trapphuset, den ger också skydd mot brand och farlig gas – både för dig och dina grannar.

Skyddsbevakning erbjuder ett brett utbud av fysiska skydd för er fastighet, som effektivt skyddar mot inbrott, sabotage och företagsspioneri. 

Skyddsbevakning är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter som alla är fullt godkända enligt de aktuella standarderna.

Jalusier

Håll din butik trygg och säker med vårt sortiment av jalusier. Vi erbjuder ett brett urval av olika typer av jalusier som kan skräddarsys för att passa dina behov.

Mer om Jalusier

Grindar

Skydda er egendom på ett effektivt sätt med våra pålitliga grindar.

Mer om Grindar

Säkerhetsdörrar

En säkerhetsdörr är en kraftfull lösning som inte bara skyddar mot inbrott utan också fördröjer brandens framfart.

Mer om Säkerhetsdörrar

Entrépartier

Skyddsbevakning erbjuder professionell installation av säkra och skräddarsydda entrépartier för både fönster och portar.

Mer om Entrépartier

Polykarbonat

Genom att använda polykarbonat kan vi göra fönsterrutorna inbrottssäkra och ge er ökad trygghet och säkerhet.

Mer om Polykarbonat

Fönsterskyddsfilm

Med vår högkvalitativa fönsterskyddsfilm kan du effektivt stärka dina fönster och göra dem mycket svårare att krossa.

Mer om Fönsterskyddsfilm