Vi hjälper er med rätt passersystem

Vi på Skyddsbevakning erbjuder rätt passersystem som en smidig och trygg lösning för både företag och bostadsrättsföreningar. Genom att använda vårt elektroniska passersystem behöver ni inte längre hantera fysiska nycklar. Istället får ni full kontroll över vilka som har tillträde till olika områden, vilket ger ökad säkerhet och trygghet.

Med passersystemet kan ni enkelt hantera åtkomst för olika personer och när så behövs kan ni spärra elektroniska nycklar för att förhindra obehörig tillgång. Detta minskar behovet av dyra cylinderbyten och inköp av nya nycklar om en nyckel skulle tappas bort eller hamna i fel händer.

Vår kostnadseffektiva lösning ger er möjlighet att skapa en trygg och säker miljö utan bekymmer kring nyckelhantering. Genom att använda passersystemet från Skyddsbevakning kan ni ha full tilltro till att endast auktoriserade personer har tillträde till fastigheten, vilket bidrar till att skapa en smidig och effektiv säkerhetslösning för er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för att få mer information och en kostnadsfri konsultation om hur vårt passersystem kan anpassas för att möta era specifika behov.

Vi installerar passersystem i Stockholm

Skyddsbevakning är stolta över att erbjuda montering och installation av passersystem i hela Stockholm. Oavsett om det gäller en privatbostad eller företagslokaler kan ni lita på oss för att hitta den bästa säkerhetslösningen för att skydda er egendom.

Effektiva & pålitliga säkerhetsslösningar & passersystem från Paxton

Vi är stolta över att erbjuda effektiva och pålitliga säkerhetslösningar, inklusive passersystem från Paxton. Vi förstår att varje kunds säkerhetsbehov är unikt och därför skräddarsyr vi våra lösningar för att passa just era specifika krav.

Paxton 10 passersystem är av högsta kvalitet och erbjuder en genomtänkt kombination av komponenter som samverkar för att ge er den bästa säkerheten. Med detta system får ni en smidig och trygg lösning för att kontrollera tillträde till olika områden.

Väldigt enkel installation

Teletecs Paxton10 passersystem erbjuder enkel installation, kostnadseffektivitet och imponerande prestanda. Med kapacitet att hantera upp till 1000 dörrar och 1000 kameror är detta ett flexibelt och kraftfullt passersystem.

  • Ingen konfigurering
  • Automatisk uppgraderingsprocess

  • Backup av USB-nyckel

  • PRO-kameror med hög prestanda

  • 8 MP, 4K upplösning – kristallklar inspelning

  • Ledande i svagt ljus (0,003 lux)

  • Fungerar på PC / MAC / Linux

Intresserad av ett passersystemKontakta oss för att skydda din egendom från obehöriga!

“Vikten av att diversifiera metoder”

Vi på Skyddsbevakning betonar alltid vikten av att skapa en heltäckande och effektiv säkerhetslösning genom att kombinera olika åtgärder. Varje kund har sina unika behov och hotbilder, och genom en noggrann analys kan vi skräddarsy en säkerhetslösning som passar just deras situation.

När det gäller butiker och bostäder är det särskilt viktigt att ha en mångfasetterad säkerhetslösning. Enbart ett standardlarm som tillkallar väktare kan vara otillräckligt för att säkerställa fullständig skydd. Genom att kombinera olika teknologier och åtgärder kan vi skapa en mer robust och heltäckande lösning som bättre kan hantera olika scenarier och hot.

Vi på Skyddsbevakning har över 25 års erfarenhet av att arbeta med företag och privatkunder för att utforma och implementera säkerhetslösningar. Vår långa erfarenhet har gett oss en djup förståelse för olika hotbilder och behov, och vi vet att kombinerade säkerhetslösningar är nyckeln till framgång.

Vi är engagerade i att skapa trygga och välkomnande miljöer för våra kunder. Genom att kombinera olika säkerhetsåtgärder kan vi skapa en säkerhetskultur där både anställda och besökare känner sig trygga och välkomna

“Allt för att säkerställa trygga och välkomnande miljöer”

Anders Nygren