Jalusier

Skyddsbevaknings rulljalusier är utformade för att fungera som effektiva skalskydd och minska risken för inbrott i butiker och andra fastigheter. Dessa rulljalusier tillverkas enligt den aktuella standarden EN1627:2011 för att säkerställa hög kvalitet och pålitlighet.

Vårt sortiment av jalusier omfattar både täta och perforerade profiler, och i vissa fall kan en kombination av dessa profiler vara den bästa lösningen. Täta jalusier ger en fullständig avskärmning och hindrar insyn, medan perforerade jalusier ger möjlighet till ventilation och insyn utifrån.

Jalusier för olika branscher

För privatpersoner och företag i olika branscher erbjuder vi jalusier som kan användas för att skydda butiker, kontor, lagerlokaler, restauranger och andra kommersiella fastigheter. Våra jalusier fungerar som ett effektivt skalskydd och minskar risken för inbrott och skadegörelse.

Jalusier för butiker

Skyddsbevakning erbjuder skräddarsydda jalusilösningar för butiker med ett stort antal produkter eller värdefulla varor, såsom en smyckesbutik. Vi förstår vikten av att skydda er verksamhet och era tillgångar mot inbrott och stöld, särskilt när det gäller dyra smycken som kan vara kostsamma att ersätta.

Jalusier för restauranger

Skyddsbevakning erbjuder skräddarsydda jalusier för restauranger som möter både säkerhets- och estetiska krav. Vi förstår vikten av att skydda din restaurang mot inbrott och obehöriga efter stängning samtidigt som du vill skapa en välkomnande atmosfär för förbipasserande.

Jalusier för fönster

I både butiks- och restaurangmiljö finns kravet på att jalusierna ska tillåta en viss insyn samtidigt som de ska skydda mot inbrott. Har ni en restaurang som ni vill skydda mot inbrott och obehöriga efter stängning, samtidigt som ni vill locka till er folk som råkar passera förbi för ett restaurangbesök kan ni kontakta oss för jalusier till ert fönster.