Gånggrindar

Med våra gånggrindar får ni en effektiv och säker lösning för att hantera flera personers passage samtidigt vid entréer och inomhusmiljöer. Studier visar att våra gånggrindar kan övervaka ungefär 7-8 personer, vilket underlättar för säkerhetspersonalen att kontrollera in- och utpassage.

Våra gånggrindar kombinerar säkerhet och funktionalitet med stilren design och pålitlig drift. De är särskilt lämpliga för prestigefyllda entréer där de kompletterar och förstärker den estetiska miljön. Med högkvalitativa material som rostfritt stål och granit, tillsammans med lätta glasrutor, passar våra gånggrindar in i olika miljöer och inredningsstilar.

Vi erbjuder olika modeller som passar både inomhus- och utomhusbruk. Våra motoriserade gånggrindar aktiveras enkelt av befälhavare och ger smidig och säker passage även vid höga flöden av människor. De breda passagerna möjliggör också enkel passage för personer med funktionshinder eller för leveranser av skrymmande material.

Våra gånggrindar har en högkonstruktion och låga driftkostnader, vilket gör dem till en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för ert säkerhetsbehov. Vid eventuell kortslutning eller panik frigörs passagen automatiskt i båda riktningarna för att säkerställa säkerheten hos användarna.