Speedgates / Säkerhetsspärrar

Välkomna till Skyddsbevakning – er partner för att säkra er företags entré med stilrena och effektiva speedgates, även kallade säkerhetsspärrar. Vi är stolta över att erbjuda marknadens mest högklassiga och moderna lösningar inom detta segment. Med våra speedgates tillsammans med ett tillträdeskontrollsystem kan ni enkelt ge åtkomst till behöriga användare samtidigt som andra kan dirigeras via exempelvis en receptionsdisk.

Vår målsättning är att skapa en välkomnande och säker miljö för era besökare och anställda. Våra speedgates är utrustade med unika sensorer som känner av användaren när de närmar sig spärren. För att underlätta passagen ges vägledande belysning och tydliga symboler för stopp eller inpassering. För extra bekvämlighet kan passagerna även kontrolleras från en receptionsdisk.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högklassiga produkter och därför tillverkas alla våra spärrar av noggrant utvalt material av högsta kvalitet. Det ger er både anpassningsmöjligheter och långsiktig nytta samt en känsla av trygghet. Våra speedgates är smidiga, effektiva och kräver ett pålitligt passersystem, något som vi gärna kan erbjuda er.