Skydda er egendom med grindar

Skyddsbevaknings grindar och staket erbjuder en pålitlig och effektiv områdesskyddslösning som säkrar er egendom och skyddar den mot obehöriga. Denna säkerhetslösning är särskilt viktig för företag och industrier som har värdefull utrustning och tillgångar som är avgörande för deras verksamhet.

Genom att använda våra grindar och staket kan ni skapa en trygg och säker arbetsmiljö där er utrustning och tillgångar är skyddade mot potentiella hot och intrång. Vår områdesskyddslösning är anpassningsbar och kan skräddarsys för att passa era specifika behov och förutsättningar.

Som totalentreprenör tar vi hand om hela processen, från riskbedömning och analys till att genomföra effektiva åtgärder genom hållbar planering. Vi projektleder montaget av säkerhetsåtgärderna för att säkerställa att allt utförs korrekt och professionellt.

Skjutgrindar

Vår EntraSteel är en banbrytande frihängande skjutgrind som erbjuder en sofistikerad och pålitlig grindinstallation. Med över 50 års erfarenhet av att designa och tillverka långlivade skjutgrindar med minimalt underhåll har vi tagit fram denna revolutionerande grindlösning.

EntraSteel har en modern design och tillverkas med den senaste tekniken för att uppnå vårt mål om hållbarhet och funktionalitet. Grindens unika koncept ger oss möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av modeller som kan anpassas efter kundens önskemål. Vi kan skräddarsy grindstorlek, vägbeläggningens tjocklek, monteringsläge för nyckelbrytare och olika åtkomstkontrollutrustningar för att passa olika installationer.

EntraSteel är inte bara funktionell utan även visuellt tilltalande med sin estetiska design. Dess kompakta konstruktion resulterar i låga transportkostnader och kräver mindre utrymme vid installationen. Med en frekvensomvandlare som ger mjukstart och mjukstopp vid öppning och stängning, garanterar EntraSteel en pålitlig drift för grindsystem med höga driftflöden.

Vi prioriterar säkerheten och har inkluderat en ljusstråle både på insidan och utsidan av grinden för extra säkerhet. Detta minskar risken för kontakt med personer eller hinder som kan skadas.

Med EntraSteel framhäver vi vårt engagemang för kundfokuserad innovation, kontinuerlig produktförbättring och hög funktionalitet. Kontakta oss för att ta reda på hur EntraSteel kan bli den perfekta lösningen för er grindinstallation och områdesskydd.

Snabbvikgrindar

Snabbvikgrindar är en effektiv lösning med snabb öppnings- och stängningshastighet som möjliggör smidig passage vid varje ingång eller utgång. Dessa grindar erbjuder hög hastighet, stabilitet och pålitlighet med minimalt behov av underhåll. Tack vare TÜV-typtestning garanteras ett skydd i full höjd när grinden är stängd.

En av de stora fördelarna med snabbvikgrindar är deras spårfria design, vilket ger obegränsad säkerhet för varje infart eller utfart. Grinden är helt fribärande och har utformats med fokus på rationalitet. Detta gör att den kan konkurrera med både skjutgrindar och bommar samtidigt.

Den extremt höga hastigheten på snabbvikgrindarna möjliggör snabb stängning efter varje passage, vilket effektivt stöder smidiga arbetsflöden i daglig drift. Dessutom behövs inget återställningsområde, vilket sparar värdefullt utrymme. Tack vare sin solida konstruktion och geniala rörelse är EntraQuick® särskilt stabil och kräver inte ett extra golvlås när den är stängd.

Installationen av snabbvikgrinden är snabb och enkel, tack vare förmonterade stolpar och vikblad. Grinden drivs av två växelströmsmotorer och vikbladen lämnar vikten inåt mot det säkra området. Vid behov kan varje blad öppnas separat, vilket ger ytterligare flexibilitet och anpassning efter situationen.

Rotationsgrindar

Våra rotationsgrindar erbjuder en pålitlig och effektiv lösning för 24/7 kontroll av ingående och utgående fotgängare. Dessa fullhöjds rotationsgrindar säkerställer att obehöriga personer hålls utanför området samtidigt som de ger smidig tillgång för behöriga personer.

Denna robusta lösning är idealisk för utomhusplatser där hög säkerhetsnivå krävs för att förhindra tailgating och hantera medelhögt flöde av fotgängare. Rotationsgrinden används för trafik i en riktning i taget, vilket kräver att användarna stannar och väntar på sin tur för att passera genom grinden. Den kan utrustas med tre eller fyra vingar, vilket ger flexibilitet när det gäller kapacitet, användarkomfort och omfattande säkerhet på fastighetsområdet.

Med möjligheten att välja raka eller krökta armar och en tandemversion erbjuder denna rotationsgrind fördelarna av två separata grindar i ett enda platsbesparande paket. Turnlock 100 är tillverkad i rostfritt stål för att tåla utomhusklimat och väderförhållanden året runt utan att kompromissa med säkerhetsfunktionerna.

Tillträdeskontrollen för rotationsgrinden ger ytterligare säkerhet genom möjligheten till fjärrstyrning och hantering från receptionen eller vaktkuren med en enkel knapptryckning. Det användarvänliga gränssnittet tillåter enskild eller samtidig drift av varje entré, vilket ger omedelbar information om eventuella säkerhetsbrister.

Massiv skjutgrind

Tracked Gate M50 är en imponerande skjutgrind som har designats för att stoppa alla hot. Med sin massiva konstruktion och platta grund ger den ett kraftfullt intryck. Denna skjutgrind kan anpassas i höjd och utrustas med överklättringsskydd för att möta specifika krav för varje plats. Den internationellt kraschtestade Tracked Gate M50 erbjuder ett utmärkt slagskydd, vilket gör den idealisk för kritiska infrastrukturapplikationer och andra högriskområden.

Med sin “tracked design” erbjuder denna skjutgrind en oöverträffad tillförlitlighet. Dess låga öppnings- och stängningstider är svåra att matcha med andra drivprinciper. Tracked Gate M50 kombinerar avancerad teknik med full kompatibilitet med alla åtkomstkontrollsystem. Detta gör den till en flexibel lösning för säkerhetsområden som är särskilt utsatta för fientliga fordonsattacker.

Den robusta konstruktionen, med tungt material och höghållfast stål, garanterar en pålitlig drift med lågt underhållsbehov. För extra säkerhet finns en överstyrningsanläggning för manuell drift tillgänglig. Dessutom är installationen av denna grind snabb och enkel, oavsett klimatzon.

Säkerhetsstaket

Giant Secur Panelstängsel är ett imponerande säkerhetsstaket med ett karakteristiskt och respektingivande utseende. Det har rektangulära nätmaskor förstärkta med kraftiga horisontala trådar, vilket ger en extremt stabil konstruktion. Stängslet har en patenterad design som förhindrar nedmontering vid inbrott och bidrar till att höja säkerhetsnivån.

En snabb och enkel installation är möjlig tack vare konstruktionen med trekantsstolpar som tydligt markerar varje panelplacering, oavsett om det är raka eller ojämna sträckor. Traditionella verktyg är inte nödvändiga för denna typ av installation. Vid kuperad terräng anpassas stängslet genom en trappfunktion, och de unika trekantsstolparna minimerar risken för frostsprängning. Dessa miljöanpassade stolpar påverkar inte naturen negativt eftersom de inte utsöndrar zink.

Giant Secur Panelstängsel är det bästa valet för områden där både visuell och funktionell aspekt har avgörande betydelse. Dess högre säkerhetsnivå gör det särskilt lämpligt för säkra institutioner, fängelser, ambassader och försvarsbyggnader. Stängslets säkerhet kan ytterligare förbättras genom montering av elanslutning eller taggtrådslösning för att avskräcka potentiella intrångsförsök.

Giant Secure finns i två versioner, “heavy” och “normal”. Dessutom har stängslet avskräckande taggar på toppen eller i botten för att minska risken för inbrottsförsök. Den innovativa lösningen med integrerat stängsel på själva stolparna eliminerar möjligheten till överklättring och ökar därmed säkerheten ännu mer.

Bommar

Våra bommar erbjuder en effektiv och säker tillträdesreglering för fordon. Vi har både elektromekaniska och handmanövrerade bommar för att passa olika användningsområden.

 

Motoriserade
Motoriserade bommar är särskilt utformade för kontinuerlig användning och kan hantera höga frekvenser av fordonspassage. Dessa aluminiumbommar har en vit beläggning och en röd varningsremsa för att säkerställa tillförlitlig vägspärrning på ett säkert sätt. Med olika bomlängder erbjuder de en variabel anpassning för olika platser och behov.

 

Manuella
För platser med låg trafikvolym erbjuder vi manuella bommar, som också kan förses med ett stöd för extra säkerhet om så behövs. Vårt bekväma modulsystem gör installationen snabb och enkel, vilket minimerar underhållskostnaderna. Dessa enheter har en robust och hållbar stålstödsstruktur för att säkerställa långvarig funktion.