Skyddsbevaknings säkerhetsslussar har säkerhetsnivå med stil och funktionsval

Skyddsbevakning erbjuder säkerhetsslussar som kombinerar stil och funktionalitet med hög säkerhetsnivå för kontroll av in- och utpassage. Många lokaler och säkerhetszoner behöver strikt övervakning av insläpp av behörig personal, och våra säkerhetsslussar är utformade för att garantera enbart godkända användares åtkomst.

För att uppnå den önskade säkerhetsnivån kan våra säkerhetsslussar utrustas med olika funktioner, såsom närvarosensorer, viktavkänning och metalldetektering. Vi erbjuder olika tekniska passagesystem, inklusive traditionella tillträdesbrickor, kameror och fingerläsare, för att säkerställa att endast behöriga personer kan passera genom slussen.

Utöver den grundläggande säkerhetsnivån kan våra säkerhetsslussar anpassas med extra funktioner som inbrottslarm, brandsäkerhet och beskjutningsskyddat glas för att möta era specifika behov och krav. Vi erbjuder även kostnadsfri analys för att hjälpa er att välja den rätta säkerhetsslussen som passar era unika behov och säkerhetskrav.